ترک کوکائین در خانه

موضوعات خانوادگی، سلامت روان

ترک کوکائین در خانه

۱۵ بازديد
ترک اعتیاد به کوکائین در خانه، چگونه کوکائین را در خانه ترک کنیم

آیا ترک کوکائین در خانه امکان پذیر است؟ بسیاری از مصرف کنندگان کوکائین با این سوال روبرو هستند زیرا کوکائین به عنوان محرک طبقه بندی می شود و امروزه یکی از مواد اعتیادآور مورد استفاده جوانان است. یک مزاحمت را تجربه کرده و با اختلالات روانی مواجه می شوند، به همین دلیل افرادی که کوکائین مصرف می کنند پس از مدتی به دنبال راه هایی برای ترک آن هستند.

عوامل زیادی وجود دارد که باعث می شود افراد خانه نشینی را به روش های دیگر ترجیح دهند، مانند مشکلات مالی، تمایل به مخفی نگه داشتن اعتیاد، ترس از اقدامات بیمارستانی و غیره. اگر به دنبال راه هایی برای رهایی از اعتیاد در خانه هستید، این مقاله را بخوانید دو روش دیگر که در ترک اعتیاد استفاده می شود، کمک گرفتن از مشاوره ترک اعتیاد یا مراجعه به کمپ ترک اعتیاد است.

اعتیاد به کوکائین

کوکائین ماده ای محرک است که انسان را دچار توهم و احساس سرخوشی می کند و در صورت مصرف چندباره کوکائین حس لذت و سرخوشی او کاهش می یابد و بدنش حساسیت کمتری به مواد کوکائین نشان می دهد. برای اینکه انسان احساسات خوشایند اولیه را تجربه کند، باید دوز این ماده را افزایش دهد، این یعنی شروع اعتیاد به کوکائین.

افرادی که معتاد به کوکائین هستند بیشتر در جنبه روانی آن دخالت دارند زیرا علائم مصرف و ترک آن به صورت علائم روانی نشان داده می شود و در صورت قطع مصرف کوکائین با عوارضی مانند درد جسمی مواجه نمی شود. با این حال، این علائم ترک در مقادیر زیادی در مواد مخدر مانند تریاک و هروئین رخ می دهد.

در ترک اعتیاد به کوکائین، فرد دچار اختلالات روانی می شود و احساس تنش، بی قراری، اضطراب، افسردگی و مشکلات شناختی می کند که برای درمان آن باید اقدامات لازم را انجام دهد.

اعتیاد به قمار و اضطراب

اعتیاد به قمار و اضطراب تمرین های خودیاری برای از بین بردن اضطراب قمار
ترک اعتیاد به کوکائین در خانه، نکاتی که باید رعایت کنید
بسیاری از افرادی که به کوکائین معتاد شده اند، تمایل به ترک آن بدون بستری شدن در بیمارستان دارند. در واقع، امروزه بسیاری از درمان ها به صورت سرپایی انجام می شود و اگر بخواهید ترک کنید، بیشتر مراحل ترک در خانه انجام می شود. برای موفقیت باید به نکات زیر توجه کرد:

به ریشه های روانی اعتیاد توجه کنید

ترک اعتیاد به معنای ترک مواد مخدر نیست و برای اینکه بتوانید برای همیشه کوکائین را ترک کنید باید عواملی که شما را به سمت مصرف مواد سوق می دهند را بشناسید و از بین ببرید. . بسیاری از افراد به دلیل مشکلات روحی مانند افسردگی سعی می کنند مشکلات خود را با مصرف کوکائین پنهان کنند و از این طریق احساسات مثبت کاذبی را در خود ایجاد کنند.

در این شرایط باید سعی کنید افسردگی یا هر مشکل زمینه ای دیگری که شما را به سمت اعتیاد سوق می دهد شناسایی کرده و برای درمان آن اقداماتی انجام دهید.

اعتیاد به کوکائین

همچنین مراجعه به روانشناس در این زمینه به شما کمک زیادی می کند و با مراجعه به روانشناس و صرف چند ساعت در ماه می توانید علت اصلی اعتیاد به کوکائین را شناسایی کرده و بدون در نظر گرفتن این عوامل برای همیشه از شر این مشکل خلاص شوید. بیشتر موارد باعث می شود بعد از ترک سیگار با لغزش های مکرر مواجه شوید و دوباره به مصرف مواد فکر کنید.

عوامل محرک را بشناسید

عوامل محرک (محرک های درونی و بیرونی) عواملی هستند که وسوسه مصرف مواد را در فرد ایجاد می کنند. اگر نتوانید با آنها مقابله کنید، روند ترک برای شما طولانی و دشوار خواهد بود، چیزهایی که مصرف مواد را به شما یادآوری می کند. معتاد را شناسایی کنید و او را از محیط زندگی خود حذف کنید. همچنین افرادی که قبلاً با آنها کوکائین مصرف می‌کردید ممکن است برای شما وسوسه‌انگیز باشند، بنابراین باید تعامل خود را با آنها متوقف کنید و اگر وسوسه‌های اطراف خود را کاهش دهید، ترک سریع‌تر اتفاق می‌افتد.

به علائم ترک توجه کنید

باید به علائم و نشانه های ترک اعتیاد توجه کنید، با توجه به آنچه گفته شد، علائم ترک کوکائین اغلب علائم روانی هستند، اما این به معنای آزاردهنده بودن این علائم و نشانه ها نیست، در واقع علائم روانی ترک است. بسیار ناخوشایند هستند و ممکن است شما را از ترک مواد منصرف کند، به همین دلیل باید این علائم را بدانید و سعی کنید آنها را کنترل کنید.

در صورت احساس تنش، بی قراری، اضطراب و ... باید به متخصص مراجعه کنید و با انجام تکنیک های روان درمانی مانند آرام سازی، تکنیک های تنفسی، تمرکز حواس و ... این علائم را بهبود بخشید.از داروهای آرام بخش استفاده کنید.

اگر به این علائم توجه نکنید ممکن است در درازمدت شما را از پا در بیاورد و شما را به سمت مصرف مواد مخدر سوق دهد، به همین دلیل باید اطلاعات و آگاهی خود را در این زمینه افزایش دهید.

مشاوره ای
مشاوره خانواده
مشاوره ازدواج
در مشاوره تلفنی
مشاوره آنلاین
تست روانشناسی
مشاوره روانشناسی
مشاوره جنسی
اختلال روانی ترسناک نیست، ما آن را به راحتی درمان می کنیم
کلیپ روانشناسی

ترک اعتیاد به کوکائین در منزل، چه زمانی بستری شدن در بیمارستان لازم است؟

زمانی که کوکائین در دوزهای بالا استفاده می شود ممکن است عوارض زیادی برای فرد داشته باشد و این صدمات و عوارض آنقدر شدید است که در خانه قابل کنترل نیست و نیاز به بستری شدن دارد.

از جمله این عوارض می توان به بروز اختلالات روان پریشی مانند اسکیزوفرنی، تداوم توهمات ناشی از مصرف، بروز انواع آسیب های مغزی و تشنج اشاره کرد. کوکائین تاثیر زیادی بر روان دارد و قدرت تخریب روانی زیادی خواهد داشت. در این صورت باید از روانشناس و پزشک متخصص کمک بگیرید تا به شما در ترک آن کمک کند.


تأثیر خدمات روانشناختی بر ترک اعتیاد به کوکائین در منزل

ترک اعتیاد به حشیش در منزل امکان پذیر است اما باید زیر نظر روانشناس و متخصص انجام شود زیرا خودسرانه برای فرد مشکل ایجاد می کند و باعث عدم موفقیت او در ترک می شود. با مراجعه به روانشناس می توانید راحت تر آن را ترک کنید. شما دارید.

زیرا او شرایط شما را بررسی می کند و بهترین راه را برای ترک در خانه در اختیار شما قرار می دهد و با کمک روانشناس می توانید ترک موفق تری داشته باشید و از بازگشت به اعتیاد جلوگیری کنید.
تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.